I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Schrijfmoe

about:breulscomment

Misschien ben ik wel schrijfmoe. Dat ik zo weinig blog. Ik bedoel, zeg nou zelf, van iemand die gerust 15 keer per dag iets online kwakte ben ik toch iemand geworden die eens in de week denkt "goh, wat zal ik eens posten". En meestal is dat dan niets.

En dat is raar, want ik vind bloggen niet minder leuk dan, pakweg, een jaar of twee jaar geleden. Ik merk alleen wel dat ik drukker ben geworden. Of, dat mijn leven drukker is geworden. Ik werk natuurlijk gewoon voor m'n brood, en er ligt al een tijdje meer werk voor FOK!, en dat wordt voorlopig ook niet minder. Hell, ik ben zelfs gestopt met mijn wekelijkse programma op Radio HW om meer tijd over te houden. En radio zit diep bij mij, dus dat zegt wel wat.

Maar toch, ik vond altijd wel een gaatje om effe wat te posten. Alleen; aan dat posten gaat meestal wat vooraf. Ik lees ergens iets interessants. Ik heb een gesprek met iemand over een blogbaar onderwerp. Of ik erger me ergens aan, ben ergens blij om of wil gewoon iets kwijt. Gebeurt niet meer. Heel gek.

Maar ook gewoon schrijven is lastiger. Ik heb nog een jaaroverzicht voor FOK! liggen. Dat doe ik elk jaar. Ik ben op een kwart van wat ik denk dat het moet worden, maar ik kom niet echt verder. En dat heb ik qua bloggen ook. De drive mist.

Al moet ik bekennen dat ik vandaag alweer meer heb geblogd dan de hele afgelopen maand bij elkaar...