I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Dutch Bloggies

Weblogs1 comment

Oh, en als ik dan toch weer ga bloggen, mag de aandacht voor de Nederlandse weblogwereld niet ontbreken. De Dutch Bloggies komen er al een tijdje aan, waar een fijne collega mij regelmatig aan herinnert. Wordt een gezellig feestje, zegt-ie. Ik geloof hem.

Alleen dat nomineren.. Als ik in mijn blogroll kijk staat daar veel niet-Nederlands in. En mijn rondjes langs blogs op het moment dat ik geen aggregator bij de hand heb gaat ook standaard langs Engelstalige blogs. Lastig dus, want ik weet niks te nomineren. Suggesties?

Reacties

Ton • website

Ok. Ik ben de laatste die je hoort te beïvloeden. Maar als je voor 'Beste Post' gaat stemmen, mijn & jouw collega's stiefkind zou je kunnen zeggen, kijk dan 'ns naar http://megadikkevrouw.web-log.nl/log/2665964
Alleen als je er zin in hebt natuurlijk. Ik kan ook wel Marten Hoepla noemen, maar ja, je moet ook nog iets zelf willen ontdekken. Want er staan best wel mooie dingen tussen, tussen die suggesties bedoel ik dan, maar je moet zelf ook wel kwaliteit willen zien natuurlijk.
Daarom houd ik nu m'n mond.