I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

The blog connection

Weblogs1 comment

Soms zijn er van die 'leuke nieuwe diensten' waar het nut je totaal van ontgaat.. Zo kwam dit per mail binnen:

"In de weblogwereld was al tijdenlang bekend dat er veel samenhang tussen verschillende weblogs is, dit zie je aan de vriendenkringen die vormen en de respecterende links naar elkaars weblogs. Weblogconnect.nl merkte dit soort samenhang op en zag kans om dit concept online te zetten zodat deze groepvormingen optimaal kunnen worden uitgewerkt!"

Jaaaja. Ik zit dus zo op die, overigens foeilelijke, nogal lege site te kijken, en ik heb geen idee wat je daar als blogger te zoeken hebt. Het moet een platform zijn waar bloggers met elkaar in contact kunnen komen. Alsof we dat normaal gesproken niet kunnen. En dan de uitwerking: je maakt een groep aan, en daar voeg je je dan bij, en dan heb je een extra weblog voor de groep. Ofzo. En daar kun je geld mee verdienen, want je kunt er advertenties op zetten. Dus. Echt duidelijk is het niet.

Wat moet je ermee?

Reacties

Cat

Nah, vind het wel leuk idee eigenlijk. Af en toe heb je van die meetings en zo, en verder kun je eigenlijk alleen commentaar posten bij elkaar om zo bekend met elkaar te raken.

t is goed voor je weblog, meer manieren om gevonden te worden en een sterkere naam als je t met zn allen doet. Je hebt altijd van die mensen die dit soort dingen willen afkraken, is wel lekker makkelijk zonder ergens over na te denken natuurlijk.