I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Mee met de massa

about:breuls6 comments

Okay, ook ik behoor tot de massa. Ik wilde een boek, zodat ik af en toe lekker op de bank of in bed kan kruipen om een stukje te lezen. Ik heb wel eens van die perioden waarin ik daar zin in heb, en dit is zo'n periode. Lekker alles vergeten, lezen, even de benen strekken, en weer lezen. Je kent het wel. Gewoon de wereld vergeten met een boek. Heerlijk.

Anyway, ik heb geen ongelezen boeken in huis, dus moest ik een nieuwe hebben, en sinds vandaag behoor ik dan ook tot de massa. Vandaag ben ik de winkel uitgelopen met Happy Potter and the Philosopher's Stone, inderdaad het eerste boek over de minister pre.. die tovenaarsjongen met het bloempotkapsel. In het Engels natuurlijk.

Het zal de eerste van velen zijn, ben ik bang. Van de Hitchhiker's Guide to the Galaxy trilogie van Douglas Adams heb ik ook alle vijf de boeken gelezen, en ik verwacht van deze serie niet minder. Als het me bevalt, overigens, maar ik denk dat dat wel goed zit, gezien de populariteit van de boeken.

Overigens behoorde ik eigenlijk al tot de massa; vorige week heb ik het Bernini Mysterie en de Da Vinci Code van Dan Brown gelezen. Ook niet de meest originele keuzes die je in een boekhandel kunt maken, zegmaar. ;)

Reacties