I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

PS3-geruchten

Van het web5 comments

Tweakers.net: "De nieuwe PlayStation wordt niet alleen als gameconsole een concurrent voor de Xbox 360: de PS3 zou net als de Microsoft-console een volwaardig Media Centre worden. Net als Microsoft zou Sony de machine een centrale plaats in de multimediawereld van de koper willen geven: de PS3 moet 'alle gebruikelijke' audio- en videoformaten gaan ondersteunen, en mediabestanden via een Gbit-ethernetinterface aan het lokale netwerk en zelfs over het internet aan kunnen bieden."

Dat wordt nog eens een cool ding.

Reacties

Retuobak •

Hopen dat Sony niet weer bullshit zit uit te kramen zoals voor de launch van de PS2. Niks dan loze beloftes destijds (het ding zou wel ff in z'n geheel de PC vervangen en Pixar+-kwaliteit aan graphics neerzetten, een punt waar we nog steeds niet aanbeland zijn), gelukkig is er nu direct al echte concurrentie in de vorm van MS waardoor Sony misschien wat meer gemotiveerd is om aan alle beloftes te voldoen.

P-Style •

Hèhè... die Retuobak. Het was toch al làng bekend dat de PS3 deze Mediafuncties ging krijgen.

LostP •

Fok! schreeuwt om hulp en jij, Peter B., gaat maar een beetje vieze berichten over de PS3 die 2 jaar geleden al bekend waren posten.

:N.

Retuobak •

Het feit dat het een DVR wordt was allang bekend? Eerste dat ik er over hoor hoor .

P-Style •

Dat het een ook DVR wordt moet je inderdaad maar even met een korreltje zout nemen. Daar ga ik ook niet vanuit namelijk. Vergeet ook niet wat de bron is hier.

Maar goed... laten we maar wachten tot het forum weer actief is, dan kunnen we de PS3-topic weer vullen.