I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

The Big One

Mediacomment

Waar je mee omgaat word je mee besmet. Zou dat hier van toepassing zijn? Misschien een beetje..

Zoals sommigen weten luister ik veel radio, en het jaatste driekwart jaar is mijn station of choice BBC Radio 1. Goeie muziek, erg goeie DJ's, geen reclame en de algehele sfeer van de zender spreekt me stukken beter aan dan de gemiddelde Nederlandse doorsneezender.

Een bijwerking hiervan is dat ik dus de hele dag het BBC News hoor (dat belspelletjesverhaal was vorige week bijvoorbeeld hot news terwijl het deze week pas werd genoemd in de Nederlandse kranten), dat ik beter op de hoogte ben van de Britse hitlijst dan de Nederlandse, en dat ik op de hoogte ben van Britse feest- of evenementsdagen.

Zo is het vandaag bijvoorbeeld Red Nose Day. Voor de Radio 1-luisteraars echter is het zo'n beetje Red Nose Week omdat de ochtend DJ met zijn hele team door de UK is gereisd om elke dag op een andere plek met wat mensen karaoke te doen en overal geld in te zamelen voor Comic Relief. Een week lang feeststemming. Met vanavond de climax op BBC One. Een benefietavond, BBC style. En dat belooft wat: Ricky Gervais, Little Britain, Mitchell & Webb, Borat, Mr Bean, Catherine Tate, David Tennant en nog een hele zooi meer.

Mocht je niks te doen hebben, of geen zin hebben in de zoveelste talentenjacht of politieserie, check dan BBC1 en lach mee.