I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

On demand!

Media1 comment

WebWereld: "Ook UPC-abonnees met een mediabox met een digitale video recorder (dvr) hebben nu toegang tot video on demand en uitzending gemist."

Het was me al opgevallen, inderdaad. Vorige week heb ik even zitten bladeren door het menu, en je kunt erg veel content vinden door gewoon een beetje door de opties te navigeren. Films bestellen bestond natuurlijk al, maar het lijkt nu een stuk te zijn uitgebreid. Zo zijn er meer films en kun je bijvoorbeeld trailers van films zien; die kosten bovendien helemaal niets. Ik hoor je zeggen: "dat ene kanaal vertoont toch alleen maar trailers?" en daarin heb je gelijk. Nu kun je ze echter zelf bestellen, oftewel zelf bepalen welke trailer je kijkt. Toch handig.

En Programma Gemist, waarin momenteel alleen Uitzending Gemist van de NPO te vinden is, bevat ook een redelijke catalogus aan programma's waaruit je kunt kiezen. Aangezien ik gisteren de eerste aflevering van de Nieuwste Show heb gemist; vanavond eens uitproberen?

Reacties

Robinwebsite

Werkt vrij aardig dat Uitzending gemist en de series/films van UPC On demand. Al is helaas nog steeds erg vaak 'even geduld aub' te zien... Ook ontbreken sommige programma's nog op UitzendingGemist die wel online op .nl staan. En hoe vond jij de Nieuwste Show? Vond zelf niet veel kijk wel nu Draadstaal van VPRO met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven.