I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Mobile only

Uit het nieuws4 comments

NY Times: "Still have a landline? You’re showing your age. The young, hip, cool people have cellphones only, and that is bad news for traditional phone providers. In a survey of Internet users, JupiterResearch found that 12 percent “do not subscribe to fixed voice service, and nearly two-thirds of them are ages 18 to 34.”"

Zou dit in Nederland ook gelden? Ik heb zelf een vaste lijn omdat die gebundeld is met mijn ADSL-abonnement. Er zit geen telefoontoestel op de lijn aangesloten. Ik bel dus puur mobiel en heb totaal niet te behoefte aan een extra toestel en nummer bij mij thuis.

Ben ik daarmee een gemiddelde Nederlander of nog een van de weinigen?

Reacties

rickwebsite

Ik heb ook alleen maar een vaste lijn voor mijn ADSL. Wat mijn telefoonnummer zou zijn, moet ik opzoeken, want die gebruik ik dus niet ;).

Johan • website

Ik heb een vast nummer van Telfort, niet van KPN. Die gebruik ik wel, puur om mijn ouders en schoonouders te kunnen bellen want dat is gratis :P

Verder gebruik ik eigenlijk louter en alleen mijn mobiel.

Peter Breuls •

Wat meespeelde in het niet meer aansluiten van een toestel was overigens ook dat ik iedereen alleen maar mijn mobiele nummer gaf en het vaste nummer dus alleen werd gebruikt door telemarketeers. Toestel loskoppelen was een handige manier van antispam voor de foon.