I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Prison Break op RTL

Mediacomment

Zappen.blog: "Het is alweer bijna een jaar geleden dat RTL 5 voor het laatst een aflevering van Prison Break uitzond. De staking van de scriptschrijvers gooide roet in het eten. De makers kozen er niet voor om het derde seizoen dan maar af te raffelen, de opnames werden stilgelegd. Maar vanavond is het zo ver, Prison Break wordt hervat."

Seizoen 3 van Prison Break is ingekort tot 13 afleveringen. In hoeverre er iets aan afgeraffeld is, is onduidelijk, maar het verhaal van seizoen 3 is grotendeels self-contained. Dat wil zeggen: in aflevering 13 is de Sona verhaallijn opgelost, op welke manier dan ook.

Ik snap de zinscombinatie in de quote overigens niet. De hervatting door RTL heeft niets te maken met de WGA staking; seizoen 3 is begin dit jaar bij Fox al afgerond, seizoen 4 heeft al een aantal afleveringen in de can, RTL had zo doorgekund. De reden om te stoppen met S3 en pas nu verder te gaan zal meer te maken hebben met eigen programmakeuzes.

Als je de serie via RTL volgt: geniet ervan. Seizoen 3 is, ook al heeft de basis van het verhaal geen logische kanten, een leuk seizoen. Het vierde seizoen is tot nu toe een stuk minder.