I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

De iPhone G4

Web, Dev & Technology4 comments

Ik heb het eventjes aangekeken, want Apple-geruchten gaan eerst heel hard de wereld rond voordat iemand op het idee komt eraan te twijfelen, maar het lijkt er toch sterk op dat de iPhone die op Engadget en Gizmodo getoond wordt wel degelijk de vierde iPhone is, of G4, of 4G, of whatever. En dus wordt-ie interessant.

Qua uiterlijk vind ik 'm niet eens zo slecht. Het ronde is eraf, maar deze uitvoering lijkt het een stevig plat ding te maken. Hij is iets dunner, wat mooi is, en heeft stevigere knoppen. Da's handig, want het mute-knopje van mijn iPhone 3G is afgebroken. Als Gizmodo vervolgens gelijk heeft met de vermoedens dat er een betere camera in zit, wellicht een camerabediening aan de zijkant van het toestel, een hogere resolutie en een grotere batterij, dan ben ik er wel blij mee. Zeker als je het lijstje met features van iPhone OS 4.0 erbij optelt (en ik heb nu een 3G, geen 3GS, dus de stap wordt nog een stukje groter).

Apple zal 'm waarschijnlijk in juni officieel onthullen, en als-ie dan een beetje vlot in Nederland verschijnt, ga ik in oktober mijn contract maar eens vernieuwen. Want dan mag ik weer.

Reacties

Peter Breuls •

Misschien hebben ze met een half oog gekeken welke van de concurrenten er naar hun idee het leukst uitziet. ;-)

Peter Breuls •

Nouja, de batterij is dus groter, dus ik hoop op verbetering op het accuduur-front. Ze hebben natuurlijk in de laptops al accu's met een groter uithoudingsvermogen, misschien hier ook wel.