I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

HeldenRun

Rotterdam / Runningcomment

Het is eigenlijk jammer dat ik tot eind augustus heb gewacht om mijn hardlopen weer op te pikken, nadat ik het sinds mijn abrupte onderbreking in Curaçao eigenlijk niet meer gedaan had. Was ik er namelijk eerder weer mee begonnen, dan was ik misschien wat eerder fit genoeg geweest om rondjes mee te lopen met de wekelijkse Heldenrun, wat mij wel leuk lijkt.

De groep Helden die wekelijks op maandag aan de voet van de Erasmusbrug verzamelt om vervolgens een paar rondjes rond de Nieuwe Maas te lopen doet dit voor een groot deel ook als training voor de grote Heldenrun. Dit is een halve marathon, die aanstaande zondag wordt gelopen. Een parcours van 21 kilometer (of 10 km voor de minder fitten) begint om 10 uur op het Grotekerkplein, bij mij (en organisator LokalHeroz) voor de deur dus, en eindigt daar ook weer. Ik ben er wel bij, zij het niet om mee te rennen; ik ga een beetje kijken wat er te filmen valt, zodat er een leuk verslag van kan komen.

Afgelopen maandag was ik aanwezig bij de laatste wekelijkse run voor de grote Heldenrun, waarbij een professionele warming up en cooling down-instructie werd gegeven. Een impressie ervan zie je in bovenstaande video.