I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Banshee: het Comic-Con Interview

FOK! / Comic-Concomment

Tijdens San Diego Comic-Con had ik eigenlijk maar één missie: ontdekken wat er te beleven is en wat een volgend tripje voor nut kan hebben voor FOK!. Al het overige was mooi meegenomen. Natuurlijk betekende dat niet dat ik alleen maar een beetje om me heen heb gekeken en verder op m'n luie reet gezeten. Naast andere dingen mocht ik een uurtje spreken met een drietal castleden van de HBO-serie Banshee, en twee producers, waarvan ik er eentje bovendien kende van andere series. 

Ik had het geluk dat ik de serie kende; ik heb een HBO-abonnement en toen het eerste seizoen werd uitgezonden heb ik het met plezier gevolgd. Banshee is een serie die de moeite waard is. Dat leverde gelukkig dus geen momenten op in de vorm van "wie ben je en welke rol speel je?"

De interviews waren leuk om te doen, een hel om uit te schrijven en uiteindelijk is er een niet onredelijk artikel uitgerold, dat we op FOK! een beetje hebben uitgesteld om tegelijk te plaatsen met een review van de dvd-uitgave van seizoen 1. En het smaakte naar meer; dus laat San Diego Comic-Con 2014 maar komen!

» FOK!: Interview: De cast en crew van Banshee