I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Twee jaar!

Breuls.log4 comments

Jemig, ik ben het helemaal vergeten! In september dacht ik nog: "oh ja, ik ben al bijna twee jaar bezig", maar op de dag zelf dacht ik er niet aan. Daarom, met enige vertraging, ben ik bij deze trots om te mogen melden dat ik alweer twee jaar bezig ben met dit fijne weblogje.

Ik zat op een dag in oktober 2002 in de bus, met al enkele weken het idee om een eigen site te beginnen, en ineens had ik een visioen over hoe dat ding eruit moest gaan zien. Ik ben nog diezelfde dag begonnen aan de layout, heb die de volgende dag afgemaakt en de dag daarop enkele simpele postscriptjes en uitleespagina's gemaakt, en hop, klaar was Breuls, en geboren was Breuls.log.

Ik ben begonnen onder het domein Cyberplace.nl, het eerste domein dat ik registreerde, en heb de boel later verplaatst naar de Clickwork Orange site, omdat ik daar meer mogelijkheden had (Linux server ipv Windows, betere DB connectie, en meer van dat soort dingen). Precies elf maanden na de start switchte ik naar een ├ęcht eigen domein, Breuls.org.

Ik heb me in twee jaar uiterst vermaakt met dit plekje op het net. Natuurlijk ben ik al sinds 2001 betrokken bij het achter-de-schermen gebeuren van FOK!, maar ik vind het altijd fijn me even terug te kunnen trekken op een heel klein plekje van het internet en me daar met mijn eigen dingetjes bezig te houden.

Ik probeer op deze blog te laten zien wat me intereseert, door ernaar te linken. Ik gebruik deze plek om mijn mening te geven over zaken die mij on- en offline opvielen, om mezelf zowel oppervlakkig als emotioneel af en toe te uiten, en om dingen die ik leuk vind simpelweg te verzamelen. Omdat dit zo enorm op mezelf is gericht, vind ik het leuk dat er nog steeds regelmatig mensen een kijkje komen nemen, of mijn RSS in hun aggregator zetten, en vaak ook reageren. Niet alleen komen er steeds nieuwe lezers, ook zie ik vaak dezelfden, mensen van wie ik vaak ook de blogs lees, en dat geeft me het idee dat ik het wel leuk doe hier.

Bedankt voor het langskomen in de afgelopen twee jaar. Zullen we er nog een paar jaar aan vastplakken?

Reacties

Dennis • website

quote:
Zullen we er nog een paar jaar aan vastplakken?
Ja lijkt me een goed plan

Martijn • website

Nog een paar jaa? Graag!
Je staat thuis in mij rss-lijst, en op m'n werk in mijn favorieten. Vooral de langere stukken zijn erg leuk koffiepauzeleesvoer .