I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Exit Roel

Weblogs5 comments

RSS is een mooie techniek, dat moge duidelijk zijn. Je kunt er effectief en eenvoudig content mee verspreiden of die van een ander volgen. Ik maak er dan ook gretig gebruik van.

Nou is er al veel gezegd over RSS feeds en de vorm waarin ze verschijnen. Je hebt feeds die dienen als teasers naar de echte content, je hebt feeds die gewoon de hele content vermelden, en je hebt feeds die door de eigenaar gebruikt worden om nog een beetje centen binnen te halen.

En dat laatste, daar heb ik zo nu en dan geen trek in. Daarom is het vanaf nu exit Roel, want ik hoef niet steeds dezelfde kutadvertenties in m'n aggregator te zien.

Reacties

Martijn Middelwebsite

Ik open alle feeds in (één folder in) Thunderbird. Daar krijg ik gewoon de hele pagina te zien als ik zo'n ding open.. vind ik persoonlijk wel prettig.. maarja.. dan zit het helemaaal vol advertenties bij Roel

Breuls.. naar aanleiding van http://breuls.org/blog?view/1695 ben ik Thunderbird als een optie gaan zien.. en sinds begin februari gebruik ik 'm nu Bevalt goed..

Martijn Middelwebsite

Je kunt die trouwens ook gewoon zo instellen dat je de samenvatting krijgt.. maar ik vind het zo prettiger.. ieder z'n ding Wordt beetje offtopic misschien dit

Peter Breuls •

Ja ik gebruik Thunderbird op m'n werk voor RSS, af en toe. Werkt inderdaad wel geinig.

Denniswebsite

Ik moet steeds veder klikken naar een volgende feed, dus heb ik niet zo heel veel last van die advertentie's. Maar als het midden in je argegrator staat kan ik me voorstellen dat, dat ieritand is.