I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Pinkpop

Muziek6 comments

Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, Racoon, Keane, Infadels, Editors, Red Hot Chili Peppers, Placebo.. damn, ik geloof dat ik naar Pinkpop wil.

Reacties

Q. • website

Vergeet dEUS niet! Eindelijk snappen ze dat grote namen de enige manier is om fatsoenlijk mensen te trekken.

Denniswebsite

Beste Peter,

hierbij wil ik je als Rotterdam-blogger attenderen op de Rotterdam Index (http://www.rotterdamindex.nl), een spel over Rotterdamse wijken. Doe mee met dit spel en laat zien hoe je over de verschillende wijken en ontwikkelingen in Rotterdam denkt. Hoe meer mensen meedoen hoe beter RIX werkt als graadmeter voor de gevoelstemperatuur van Rotterdam. Wij zouden het zeer waarderen als jullie een berichtje over RIX op jullie site willen plaatsen.

Meedoen is makkelijk!

Je meldt je aan en krijgt gratis 10.000 rixen waarmee je direct aandelen van wijken kunt gaan kopen. Je hoeft hiervoor geen expert te zijn in beleggingen. Het enige wat je moet doen is op zoek gaan naar wijken die het volgens jou in de toekomst beter gaan doen. Dit kan zijn omdat er bijvoorbeeld plannen zijn voor een nieuw wijkcentrum of omdat een groep buurtvaders besloten heeft om ‘s avonds wat vaker door de wijk te wandelen. Vervolgens hoef je alleen nog te bepalen hoeveel aandelen van die wijk je graag wil kopen. Zo kun je snel en gemakkelijk een verzameling aandelen opbouwen van wijken die volgens jou een mooie toekomst tegemoet gaan. Op deze manier kan RIX laten zien hoe de bewoners van Rotterdam naar hun eigen wijken kijken.

Ik ben benieuwd wat je van dit spel vindt. Suggesties zijn altijd welkom.

Vriendelijke groet,
Dennis Kaspori

Peter Breuls •

Wat heeft dat nou weer met Pinkpop te maken, stomme spammer. }:|