I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Zoek een boek

about:breuls3 comments

Ik lees niet veel. Qua boeken dan. Als ik een handjevol boeken per jaar verslind, zit ik op m'n gemiddelde. Ik bedoel, lezen is wel leuk, maar ik heb er gewoon geen tijd voor. Of er geen zin in. Of een magische combinatie van beide. Tot dit jaar.

Dit jaar ben ik gek genoeg bijna constant in een boek bezig. Het begon met Dan Brown, ging van daaruit naar de complete Harry Potter-reeks, en nu zit ik bij een paar Nederlandse schrijvers. Heerlijk man, een boek. Lekker voor in de trein. Wat zeg ik, ik zou de trein willen nemen om een boek te kunnen lezen! Maar ook lekker voor op de bank, of in bed voor het slapen gaan.

Ik heb alleen een probleem: ik kan niet kiezen. Als ik de Ako, Bruna of Donner binnenloop kan ik, zeker in de laatste, uren doorbrengen. Nouja, geen uren, maar het lijkt wel zo lang. En geen keuze maken he. Gewoon zonder boek naar buiten lopen.

Momenteel ben ik in een boek bezig, dat ik morgen of overmorgen wel uit heb. Maandag wil ik dus langs Donner. Volgens mijn weblog-statistieken nemen per dag ongeveer 250 mensen de moeite hier langs te komen, RSS-lezers niet meegerekend. Daar zitten vast boekenwurmen tussen. Dus: komt u maar, wat moet ik gaan lezen?

Reacties

Peterwebsite

Breuls jongen, ik heb het al een paar keer gezegd en ik zeg het nog maar een keer:

'De schaduw van de wind' van Carlos Ruiz Zafon.

Peter Breuls •

Ja, die staat al op m'n lijst, maar ik wil keus.

Silmarwen •

Donkere Toren serie van Stephen King. Het eerst boek schijnt niet zo te zijn, maar daarna helemaal geweldig. En een voordeel, de serie is al helemaal afgeschreven