I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Reading and Leeds Festival

Muziekcomment

Als je Lowlands gemist hebt, of gewoon meer wil meemaken, had je naar het Reading and Leeds Festival kunnen gaan. Enkele van de namen: Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, the Kooks, Panic! at the Disco, Muse, Arctic Monkeys. Gisteren heb ik op BBC2 en BBC3 (lang leve digitale TV - ondanks de minpunten) al het een en ander kunnen volgen, en vooral het optreden van Franz Ferdinand rockte absoluut de pan uit. Tijdens Outsiders, van hun laatste album, deden er, eh, 'iets' meer drummers dan normaal mee en dat was simpelweg geweldig. Muziekblad NME weet te melden wie er allemaal meedrumden.

Reden dat ik dit post: BBC Radio 1, BBC2 en BBC3 zijn dit weekend nog steeds aanwezig op het dubbelfestival, met live-optredens, interviews en reportages. Erg cool om te kunnen volgen. Radio 1 kun je via internet beluisteren, BBC2 zit overal in het TV-pakket en BBC3 is voor de lucky few met een decoder (moi!).

Vandaag staan op de lijst: Arctic Monkeys en Muse. Hun shows op Lowlands waren geweldig, al leken AM er niet zoveel zin in te hebben. Ze speelden enkele nieuwe (relatief onbekende) nummers, en dat verwacht ik vanavond eigenlijk ook. Ben benieuwd of het Britse publiek ook zo eigenaardig stil blijft bij Leave before the lights come on, hun geweldige nieuwe single (video), zoals op Lowlands het geval was. Muse gaf een geweldige show weg, simpelweg briljant, en dat zal vanavond vast niet minder zijn.

Tot zover dit muziektipje. ;)