I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Breuls on Tour

Muziek1 comment

Ken je dat gevoel, dat je bij de supermarkt in de rij staat en verveeld om je heen kijkt? Dat je denkt "hej, leuk!" en hup, een artikel in je mandje legt? Dat je dus eigenlijk regelmatig meer koopt dan waarvoor je naar de winkel kwam?

Daar heb ik nou nooit last van!

Waar ik de afgelopen weken wel last van had, is mijn impulsaankoop-gedrag als het gaat om concertkaartjes. Ik vind het leuk om bands live te zien, en dus ga ik graag naar een optreden. En dat heeft als gevolg dat ik concertagenda's in de gaten houd, af en toe op de sites van Paradiso, Melkweg en the likes kijk en af en toe doorklik naar Ticketmaster. En dat laatste doe ik te snel. Vind ik. Dus heb ik tegen mezelf gezegd, en pen ik het hier neer zodat jullie me eraan kunnen houden: in 2006 worden er geen concertkaartjes meer gekocht*. Punt.

Oh, waar je me in 2007 alvast kunt tegenkomen: 15 januari in de Melkweg voor the Automatic, 7 februari in Vredenburg voor Razorlight, 1 maart in Vredenburg voor Lily Allen en zodra de verkoop start regel ik mijn aanwezigheid op Lowlands. En voor dit jaar heb ik the Fratellis en Kasabian op de rol, aanstaande dinsdag in Earls Court (London).

Vanaf januari zal dit lijstje waarschijnlijk wel weer groeien. Updates houd ik sowieso hier bij. Mocht ik je ergens tegen kunnen komen: geef effe een seintje, dan praten we ter plekke effe bij!

* uitzonderingen voorbehouden, natuurlijk ;)

Reacties