I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

Llllllowlands!

Muziekcomment

Oe, oe, nog een week! Ja, het gaat al flink kriebelen: volgende week vrijdag gaat Lowlands 2007 van start. Voor mij de tweede editie. En naast het vervelende nieuws dat Lily Allen afhaakt ivm ziekte (waarom meldt Lowlands.nl er nog niks over?) heb ik vandaag ook iets leuks gekregen: een Llowlog-bandje:

Llowlog!

Dit ding doe ik tijdens Lowlands om m'n arm, en door de chip die erinzit kunnen Llowlog-cameramensen mij herkennen en me filmen. Niet dat ik zo bijzonder ben: 2000 geinteresseerden kregen dit bandje opgestuurd nadat ze erom vroegen via de site van Grolsch. Want Grolsch organiseert het:

Grolsch wil tijdens het Lowlands-festival op 17 tot 19 augustus niet alleen fysiek aanwezig zijn. De sponsor geeft daarom aan 2.000 bezoekers via de Grolsch Llowlog de kans om hun mooiste Lowlands-momenten te regisseren en vervolgens te laten registreren in een persoonlijk videoweblog.

De bezoekers krijgen een Llowlog-polsbandje, dat is voorzien van een RFID-chip. Zodra de drager contact zoekt met een van de vijf aanwezige camerateams, wordt er gefilmd. Zo worden van 2.000 mensen gedurende het gehele festival snapshots genomen die uiteindelijk worden samengevoegd tot twee à drie minuten durende festivalfilmpjes.
(meer)

En ik wil dat wel eens proberen. Ergo bandje. Check dus vooral m'n Llowlife volgend weekend.