I am Peter Breuls. I write web applications in PHP, movie reviews and irregularly something on this weblog. Welcome!
Through my company Devize, I'm available as a developer or a consultant for websites or web applications.
I work as an Administrator at online community FOK! and as a Lead Developer at frontoffice supplier SIMgroep.

TNT-bezorging

about:breuls5 comments

Als vervolg op het TNT-afleververhaal van gisteren: vandaag is TNT inderdaad weer langs geweest, en weer overdag. Natuurlijk was ik er niet, dus ik kreeg een nieuw briefje:Het eerder genoemde plan, namelijk het briefje uit de brievenbus vissen, naar TNT lopen en het pakje ophalen, ging dus alsnog niet door: ophalen kan pas vanaf morgen, en eigenlijk pas in de middag. Zo wordt een bestelling die "op werkdagen voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis" is toch iets anders: zondag besteld, donderdag in huis.

Overigens vermeldt de track & trace dat het pakje al bij de TNT winkel ligt, dus ik neem aan dat ik niet tot 13.00 uur hoef te wachten: ze hebben 'm immers al.

Reacties

Sebastiaan de Withwebsite

Ik heb alleen maar ellende met TNT gehad. Helemaal inklaring; toen ik een iPhone via eBay haalde (eerste generatie), was de douane er dus een week of 5 mee aan het spelen. Ongelofelijk. Daarna duurde het nog een goede week voordat hij van Amsterdam bij mij thuis is. Priority mail, jaja.

Hetzelfde met binnenlandse shipments of bezorging bij een 'complex' huis. Zo was ik eens in het achterhuis, en had meneer de bezorger doodleuk een briefje achtergelaten. Tja, ik was er niet. Niet eens de deurbel tweemaals geprobeerd.

Rotbedrijf.

Peter Breuls •

Maar die eerste vijf weken waren de schuld van de douane. Die week daarna is wel slordig.

Ik moet zeggen dat ik verbaasd was dat ze vandaag nog een keer zouden komen; ik nam eigenlijk aan dat die service iets van vroeger was en ze zich er nu makkelijker vanaf maakten.

Erwin • website

De laatste keer dat ik wat thuis liet bezorgen door de TNT en ik er zelf niet was, lag er een briefje in de bus met het 06-nummer van de bezorger en de boodschap dat ik tot een uur of negen kon bellen. Niet helemaal conform TNT procedure, maar ik vond het goede service!

Marcelwebsite

'Mijn' pakket-postbode weet ook waar mijn ouders wonen (een paar straten verderop) dus als er eens een pakketje komt en ik ben niet thuis, dan dropt 'ie het pakje daar af. Dus ik krijg regelmatig een sms van mijn moeder, 'er staat hier een pakje voor je!'
Een soort privé-postkantoor zeg maar

Peter Breuls •

Een beetje de lokale aanpak. Wel prettig eigenlijk.